Wie ben ik?

Ik ben Redmar Stam en ik ben 16 jaar en ik ben een echte treinenliefhebber. Ik woon in de provincie Groningen en ik zit momenteel in het 4e leerjaar op de middelbare school. Dit jaar doe ik dus Examens. 

Mijn passie voor treinen is ontstaan toen ik vroeger op jonge leeftijd met mijn ouders naar de treinen ging kijken. Ik woonde vroeger aan de MerwedeLingeLijn waar vroeger NS gereden heeft. Daar is het ''Virus'' vandaan gekomen. 

In de afgelopen ben ik me meer gaan focussen op het fenoneem 'Treinenspotten'. Wat is dat? Je neemt een camera mee en gaat treinen op de foto zetten. Het kunnen reizigerstreinen zijn, goederentreinen, museumtreinen, ect.


Hier zie je een Containertrein met een Diesellocomotief. De Dieselloc is van het bedrijf RheinCargo die onder andere containertreinen vervoeren. De foto is gemaakt even buiten Rijen. Bij de Vijf Eiken om precies te zijn. Foto is gemaakt op 11-08-2018

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/